Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امید نعمتی خواننده پرطرفدار پالت است؛ گروهی که با آثار تلفیقی در در حوزه موسیقی چند سالی است که توانسته خودی نشان بدهد و به شدت مورد توجه دوستان موسیقی قرار گرفته است . نعمتی امسال نخستین آلبوم مستقل خود به نام «حرمان» را نیز روانه بازار موسیقی کشور کرد و همه این ها بهترین بهانه برای این گفتگوی نوروزی با این خواننده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای نعمتی؛ آيا موسيقی باعث شده هنر نقاشی را رها كنيد؟!

نعمتی : من فارغ التحصیل مقطع لیسانس گرافیک دانشگاه سوره هستم. نقاشی هم می کشیدم و مدرک انجمن نقاشان ایران را نیز را دارم؛ نمایشگاه های نقاشی هم بر پا کردم و در زندگی همیشه درگیر نقاشی و تاریخ هنر بودم؛ اما موسیقی به حدی باعث درگیر بودن می شود که علاوه بر تولید آلبوم همیشه باید در فضای موسیقی حضور داشت و در اجتماع بود؛ اما بر عکس نقاشی به تنهایی احتیاج دارد و باید ماه ها در تنهایی ماند تا این پروژه ها را پیاده سازی کرد تا به نمایشگاه بینجامد و این تضاد باعث شده، من مدت ها فرصت مناسب به دست نیاورم اما امیدوارم بتوانم با کم کردن فعالیت موسیقی به فعالیت های نقاشی بپردازم.

*  آيا از فروش و توزيع  آلبوم حرمان در شهرستان راضی هستيد؟

نعمتی : واقعيت اين است كه، این روزها از نقاطی از کشور به ما پیام می دهند که آلبوم تان هنوز به دستمان نرسیده و من و صادق تصمیم گرفته ایم که شهر به شهر سفر کنیم و جاهایی که امکانش وجود دارد و وقت اجازه می دهد، آلبوم را با خودمان ببریم و همانجا با قیمت پایین تری هم اگر شد به مخاطبان عرضه کنیم و با شنوندگان آلبوم گفتگویی داشته باشیم.

چند سال پیش هم که با پالت تور شهرستان ها را برگزار کردیم،خیلی جذاب بود.  هم ما با مخاطبان آشنا شدیم هم کسانی که راهشان تا تهران زیاد بود و امکان آمدنشان به کنسرت های تهران سخت بود، راحت اجراها را دیدند. خیلی خوب بود و دوست داریم باز هم آن خاطره ها را تکرار کنیم.

* كمی از خاطرات نوروزی خودتان برايمان بگوييد.

نعمتی : من اصالتاً شیرازی هستم اما خودم و پدرم هر دو در تهران به دنیا آمده ایم و من بیشتر نوروز تهران را به خاطر دارم. شب عید و بازار تجریش برایم خیلی جذابیت است. حال و هوای آن روزها برایم خیلی شیرین است. برای صحبت درباره موسیقی نوروزی تهران هم دو نمونه خوب داریم؛ اولی مرحوم مرتضی احمدی که موسیقی تهرانی می خواند و آثاری مرتبط با نوروز را در کارنامه دارد. دومی هم استاد خودم محمد منتشری است كه دو آلبوم برای نوروز تولید کرده است. برای نمونه می توان به سمنو آی سمنو یا کارهایی که مربوط به چهارشنبه سوری بود اشاره کرد. از این دو می توان به عنوان گنجینه های موسیقی تهران یاد کرد.

* بهترین سال تحویل و خاطره نوروزی تان چه بوده است؟

نعمتی: خاطره انگیزترین سال تحویل برای من، برمی گردد به دوران نوجوانی ام؛ زمانی كه همراه با پدر و مادر در مسافرت بودیم و دقیقا زمان سال تحویل به شاه نشین ارگ بم رسیدیم.  این سفر خیلی برایم خاطره انگیز شد. دوست دارم سال تحویل را در چنین جاهایی باشم؛ چون واقعا نوروز در چنین اماکنی معنا پیدا می کند و تاریخ و عظمت ایران و تمدن باستانی را نشان می دهد.

* بهترين عيدی كه در اين سال ها گرفته ايد، چه بوده است؟

نعمتی : خاطره انگیزترین عیدی ها را از پدربزرگم می گرفتم؛ ایشان همیشه از لای قرآن اسکناسی به ما می دادند که بسیار شادی بخش بود و هر سال این مبلغ بیشتر می شد. تا این اواخر و قبل از فوت ایشان که به ده هزار تومانی رسید و مهر کوچکی هم داشت که روی آن می زد و من هنوز هم عیدی ها را نگه داشتم.

* چرا تیتراژ لیسانسه ها اين قدر گل كرد؟

نعمتی : تیتراژ لیسانسه ها را به دلیل همکاری و علاقه ای که به سروش صحت دارم؛ خیلی دوست دارم، سروش انسان بسیار باسواد و خوش ایده و خلاقی است و همین باعث شد گروه به راحتی به فضایی که سروش آن را می خواست نزدیک شود. ایده های ذهنی مان هم بسیار نزدیک بود؛  جالب آنجاست که جفتمان هم سبیل داریم.

* شما غير از آواز؛ ترانه هم می گوييد. اين تاثيری در سبك كار شما گذاشته است؟

نعمتی : خواندن ترانه های خودم برایم راحت تر است؛ چون من شعر را همراه با ملودی می گویم و این کار را خیلی راحت می کند. این کار را هنرمندان بزرگی مثل باب دیلن و راجر واترز هم می کردند و در موسیقی جهان بسیار مرسوم است. در ایران متاسفانه این نوع از کار خیلی کم دیده می شود و می توان از معدود هنرمندانی که این گونه کار کردند، به فرهاد مهراد و چند نفر دیگر اشاره کرد و نبود این اتفاق در موسیقی معاصر ایران اتفاق خوبی نیست؛ چون خواننده ها خیلی خواننده هستند و جنبه های دیگر هنر را فراموش می کنند. در صورتی که باید به جنبه های غیرموسیقایی بیشتر پرداخته شود. برای مثال در کنار آموزش آواز باید درباره تاریخ موسیقی و هنر نیز آموزش داده شود تا هنرجو تمام جنبه های موسیقی و هنر را لمس کند.

* احساستان درباره نخستین حضور مستقل در جشنواره موسيقی فجر چيست؟

نعمتی : اجرای جشنواره فجر از ابتدا مشخص بود که برای ما یک اجرای امتحانی است. در واقع از زمان تولید آلبوم تا جشنواره زمان زیادی نداشتیم و تا گروه را گرد هم آوردیم و شروع به تمرین کردیم،‌زمان زیادی گرفته شد و باعث شد نتوانیم به جنبه های دیگر مثل صدابرداری و جلوه های تصویری خیلی خوب بپردازیم. این اجرا حدود سی درصد از توانایی ما بود و ما علاقمندیم تمام المان ها در کنسرتمان استاندارد باشد و قطعا کنسرت بعدی را خیلی بهتر برگزار می کنیم.

منبع: مجله روزهای زندگی

انتهای پیام/

روايت خواننده گروه پالت از شباهتش به كارگردان ليسانسه ها

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوروز 97 خواننده موسیقی پاپ کنسرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۰۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش

در نخستین سالگرد درگذشت عدنان غُریفی، ترجمه‌ او از رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» نوشته استراتیس هاویاراس منتشر شد.

 اعظم کیان‌افراز،  مدیر انتشارات افراز،  ناشر اختصاصی آثار عدنان غُریفی، به ایسنا گفت: در ادامه انتشار کتاب‌های این نویسنده، شاعر و مترجم، رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را با ترجمه او روانه بازار نشر می‌کنیم.


او سپس درباره این کتاب توضیح داد: این رمان یکی از رمان‌های مهم ادبیات انگلیسی زبان است که نویسنده‌اش یونانی است و تاکنون هیچ اثری از این نویسنده به فارسی ترجمه نشده است. «استراتیس هاویاراس» تنها دو رمان نوشته است. «رمان درخت‌ها آواز می‌خوانند» در فهرستِ نامزدهای نهایی جایزه‌ی ملی کتاب ALA قرار داشته و مورد تحسین منتقدانِ ادبی و مطبوعات آمریکا نیز قرار گرفته و به چند زبان ترجمه شده است.


کیان‌افراز درباره‌ اهمیتِ این رمان افزود: روزنامه‌ی «گاردین» رمانِ «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را به‌عنوانِ یکی از ۱۰ رمانِ مهمِ سیاسیِ قرنِ بیستم انتخاب کرد و انتشارات افراز، این افتخار را دارد برای نخستین بار این نویسنده را در کشور معرفی می‌کند.


به گفته این ناشر، عدنان غُریفی که خود از نویسندگان مدرنیست جنوب و از آغازگران این جنبش در دهه‌ چهل و پنجاه بوده است، تاکنون چندین اثرِ داستانی مهم را نوشته است که می‌توان به مجموعه داستان «شنل‌پوش درم»، «مادرِ نخل»، «مرغِ عشق»، «چهار آپارتمان در تهرانپارس» و رمان «سکه‌ها» اشاره کرد.

همچنین چندین مجموعه شعر از او چاپ و منتشر شده است، ازجمله «این‌سوی عطر قبیله»، «نخل مشتعل»، «به موشک بستن فرشتگان» و...

غُریفی که توأمان در کنار شعر و داستان‌نویسی، مترجم برجسته‌ای بوده است، آثارِ متعددی از نویسندگان برجسته‌ای چون بوهمیل هرابال، جی. دی. سالینجر، غَسان کَنَفانی، ایتالو کالوینو و... ترجمه کرده است. او که از نخستین مترجمان ادبیات داستانی عرب به‌شمار می‌رود، در زمینه‌ نقد ادبی و گویندگی رادیو نیز فعالیت چمشگیری داشته است.


عدنان غُریفی اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به‌علت بیماری در سن ۷۹ سالگی و در کشور هلند درگذشت.


 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بزرگداشت نیمای آواز ایرانی در چهل و ششمین نشست «آیین آواز»
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • حمله وینفرد شفر به علی خطیر؛ او اصلا استقلالی نیست!
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • واکنش بازیکن پرسپولیس به حرف‌های زشت لیدر سپاهان؛ مردک بی‌غیرت! + عکس
  • زخم خورده بزرگ؛ خطیر اصلا استقلالی نیست | نگذاشت ما قهرمان شویم